Нагадуємо, що за фінансової підтримки Європейського Союзу через Європейську Інноваційну Раду в Україні запущено проєкт Seeds of Bravery, який спрямовано на підтримку технологічної екосистеми.

Доступні програми підтримки:
▪ Бізнес та інноваційні послуги: гранти до 10 000 євро на покриття сервісів для забезпечення бізнесу інструментами та знаннями, необхідними для значного зростання та успіху на ринку.
ℹ Прийом заявок триває до 20 травня.
▪ Інноваційне підприємництво: гранти до 25 000 євро для підтримки безперервності бізнесу та просування компаній, очолюваних жінками.
▪ Інкубатори глибоких технологій: гранти до 25 000 євро для стартапів на ранніх стадіях, які займаються діяльністю, що передує MVP.
▪ Відбудова України: гранти до 25 000 євро для інноваційних компаній, які швидко відновлять післявоєнну Україну.
▪ Масштабування та акселерація у сфері глибоких технологій: гранти до 50 000 євро для компаній, які прагнуть масштабувати прототипи та розширити ринкове охоплення.
ℹ Прийом заявок триває до 25 березня.
Максимальна сума грантів, які можна отримати в рамках ініцативи, становить 60 000 євро. Окрім грантової підтримки, проєкт надасть низку нефінансових можливостей.
Аби не пропустити важливі оновлення, підписуйтесь на фейсбук-сторінку проєкту!
 
Розпочинаємо день з грантових можливостей: українські технологічні МСП, стартапи та скейлапи можуть залучити до 60 000 євро!

Новини

На сайті 492 гостя та 0 користувачів