У рамках проєкту «Громада – влада: діалог, довіра, дія» триває набір на безкоштовну спеціальну короткострокову програму підвищення кваліфікації «Основи участі громадянського суспільства (партисипації) у вирішенні питань місцевого значення» 🤝
Програма створена для тих, хто усвідомлює, що наші міста та країну ми маємо змінювати разом. Тих, хто готовий допомогти місцевій владі бути більш відповідальною, ефективною та чесно служити інтересам громади. Тих, хто є золотим фондом, совістю та честю наших громад.
Запрошуємо організації громадянського суспільства та активних громадян Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської та Харківської областей.
Програма дозволяє набути знання щодо партисипативного врядування та закріпити відповідні практики.
Щоб взяти участь, необхідно до 18 грудня 2023 заповнити заявку. Ознайомитися із програмою та заповнити реєстраційну форму можна за посиланням: https://bit.ly/3uy5ie0 👈
Усі зареєстровані учасники отримають інструкції щодо доступу до онлайн-навчання.
Місце проведення: м. Київ/платформа «ZOOM» 📱💻
Долучайтеся, станьте рушійною силою вашої громади, допоможіть собі та іншим стати успішними громадянами України. Ми навчимо вас, як брати участь у формуванні владних рішень для розвитку своєї громади. Ми допоможемо вам розкрити свої лідерські якості і стати справжніми громадськими діячами, які створюють країну, де хочеться жити. Країну, яку варто берегти і захищати.
Програма підвищення кваліфікації «Основи участі громадянського суспільства (партисипації) у вирішенні питань місцевого значення»

Новини

На сайті 417 гостей та 0 користувачів