Триває прийом заявок на отримання консультаційної підтримки для ММСП в межах проєкту «Доступ до фінансування та підтримка стійкості ММСП в Україні – Фаза ІІ».

Якщо Ваше підприємство належить до мікро, малого або середнього бізнесу, зареєстроване у формі юридичної особи та бізнес функціонує не менше 1 року, Ви можете отримати до 40 годин консультаційного супроводу та коучингу від менеджмент консультантів спільноти СМС-Ukraine.
В першу чергу Проєкт підтримає підприємства, що відносяться до значущих для економіки України галузей та підприємства, що зазнали негативного впливу через війну.
Консультаційна підтримка ММСП здійснюється за наступними напрямами:
- розвиток експортних операцій;
- розробка та адаптація стратегії;
- маркетинг та продажі;
- цифрова трансформація бізнесу;
- енергоефективність та енергозбереження;
- операційна та виробнича ефективність;
- консультації з питань законодавства;
- консультації з питань бухгалтерського, податкового та управлінського обліку.
Подати заявку на отримання консультаційного супроводу можна за посиланням https://docs.google.com/.../1FAIpQLSdLFYP5RMkl4G.../viewform
 
Детальну інформацію про Проєкт дізнайтеся з офіційної сторінки проєкту https://mmsp.bdf.gov.ua/new/
 
Проєкт «Доступ до фінансування та підтримка стійкості ММСП в Україні – Фаза ІІ» впроваджується в межах проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA за фінансування уряду Німеччини. Стратегічний виконавець проєкту – німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ Ukraine) GmbH. Виконавчі партнери – Deutsche Sparkassenstiftung für international Kooperation (DSIK) German Sparkassenstiftung Ukraine у співпраці з Фонд розвитку підприємництва (ФРП). Локальні партнери - Ощадбанк, Банк Львів, Кредобанк, Укргазбанк, СМС-Ukraine.
Зміст даної публікації є виключно відповідальністю CMC-Ukraine і не обов'язково відображає позицію уряду Німеччини та GiZ.
#ReACT4UA#GIZ#SMESupport#DSIK#BDF#CMC-Ukraine
 
консультаційна підтримка для ММСП

Новини

На сайті 457 гостей та 0 користувачів