Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» шукає спеціалістів на короткострокові позиції для роботи в команді проєктного офісу, який підтримуватиме комплексні зусилля Міністерство економіки України у зміцненні регіональної економічної політики та індустріальних парків як інструменту розвитку промислового виробництва та сприяння місцевому економічному розвитку.
👤 Senior Expert in Innovation Infrastructure in Industrial Parks розроблятиме рекомендації щодо стимулювання інновацій та виробництва продукції з доданою вартістю в індустріальних парках, здійснювати взаємодію з резидентами та потенційними резидентами та залучатиме підприємства з високотехнологічними напрямками виробництва.
👤 Senior Consultant on Policy Making / Project Office Supervisor відповідатиме за загальну координацію роботи команди проєктного офісу щодо індустріальних парків, забезпечуючи співпрацю між командою проєктного офісу та ключовими зацікавленими сторонами: Міністерством економіки України, включаючи різні департаменти, та іншими державними органами, залученими до реалізації ініціатив індустріальних парків.
👤 Senior Consultant on Economic Policy and Regional Economic Development проводитиме оцінку економічної політики, економічне моделювання та оцінку впливу розвитку індустріальних парків. Консультант забезпечуватиме комунікацію з ключовими зацікавленими сторонами, підтримуватиме зв'язок із регіонами та надаватиме консультації щодо розбудови потенціалу на обласному рівні.
👤 Senior Analyst відповідатиме за економічний та інвестиційний аналіз індустріальних парків, надаватиме консультації щодо належної перевірки та аудиту, правового та організаційного проєктування індустріальних парків.
📬 Надсилайте резюме та супровідний лист із зазначенням відповідного досвіду та досягнень на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Будь ласка, вкажіть своє прізвище та обрану вакансію в рядку теми листа.
⏳ Дедлайн подачі на вакансії — 17 грудня
 
програма ISAID "Конкурентоспроможна економіка України"

Новини

На сайті 485 гостей та 0 користувачів